Second Opinion – Fysiotherapie en Manuele Therapie Maarssen – Maarssen

Fysiotherapie en Manuele Therapie Maarssen

Header afbeelding

Online afspraak maken

Direct online een afspraak

- Manuele Therapie
- Sportfysiotherapie
- Hardloop en fietsanalyse
- Dry needling
- Schouder revalidatie
- Kaakfysiotherapie

Small group training en Fysio Fitness

Wij hebben onze oefenzaal een upgrade gegeven!  Hier bieden wij small group training aan. Kleinschalig trainen onder begeleiding van een gespecialiseerde fysiotherapeut. Meer informatie vind je hier.
Daarnaast kun je bij ons ook zelfstandig training met een sport abonnement.

Contact

Wilt u een afspraak maken of wijzigen? 0346-580000

Heeft u een medische vraag voor onze fysiotherapeuten? Wij helpen u graag middels whatsApp: 06-15252291

Second Opinion

Twee paar ogen zien meer dan één. Bij onzekerheid over een diagnose of behandelplan, is het soms handig om naast uw gebruikelijke therapeut iemand anders naar uw klachten te laten kijken. Een second opinion dus. r zijn verschillende redenen om een second opinion aan te vragen. Dit kan op allerlei momenten in de behandeling.

Bijvoorbeeld wanneer u niet het gewenste resultaat boekt, of wanneer u meer zekerheid wilt over een diagnose. Tot slot kan het advies voor een second opinion ook van uw behandelaar zelf komen. Iedereen heeft per slot van rekening zijn eigen specialisme.

Bij Fysio- en Manuele Therapie Maarssen hebben wij meerdere specialisme’s in huis. Een extra paar ogen is dus altijd dichtbij.

 

Maak direct een afspraak

Wilt u een afspraak voor een second opinion, bel of whatsapp ons: 0346-5800000615252291 of maak direct online een afspraak.