Maarssen, Fysio- en Manuele therapie Maarssen, specialisten in mc kenzie

Fysiotherapie en Manuele Therapie Maarssen

Header afbeelding

Online afspraak maken

Direct online een afspraak

- Manuele Therapie
- Sportfysiotherapie
- Hardloop en fietsanalyse
- Dry Needling
- Schouderrevalidatie
- Kaakfysiotherapie
- Handtherapie

Small Group Training en Fysio Fitness

Wij hebben onze oefenzaal een upgrade gegeven!  Hier bieden wij Small Group Training aan. Kleinschalig trainen onder begeleiding van een gespecialiseerde fysiotherapeut. Meer informatie vind je hier.
Daarnaast kun je bij ons ook zelfstandig trainen met een Fysio Fitness abonnement.

Contact

Wilt u een afspraak maken of wijzigen? Bel 0346-580000

Heeft u een medische vraag voor onze fysiotherapeuten? Wij helpen u graag via whatsApp: 06-15252291

McKenzie methode

Heeft u rugpijn? Regelmatig nekklachten zoals een stijve nek? Moeite met bewegen? McKenzie therapie is een wetenschappelijk onderbouwde behandelmethode om snel en op een simpele manier rug- en nekklachten te verminderen. De therapie bestaat uit specifieke oefeningen die u zelfstandig kunt uitvoeren om pijn te verminderen en de beweging te verbeteren. De therapie is effectief bij nek- en rugklachten maar ook bij knie- en schouderpijn worden goede resultaten behaald.

Bepaalde bewegingen hebben direct een verlichtend effect op de pijn en zorgen voor meer bewegingsvrijheid. Met McKenzie therapie gaat u samen met de fysiotherapeut op zoek naar deze bewegingen. Wat voor de één werkt, hoeft voor de ander niet te werken. McKenzie therapie is een relatief eenvoudige methode voor (complexe en langdurige) beweegklachten, waarbij slechts één of twee oefeningen aan de cliënt worden meegegeven.

Soms verergert de pijn bij het maken van één beweging, terwijl meerdere herhalingen van diezelfde beweging juist tot minder pijn en meer bewegingsvrijheid leiden. De oefeningen die het meeste effect hebben, zal u de dagen na de behandeling meerdere keren per dag gaan uitvoeren. Tijdens de volgende behandeling evalueert u en stelt u samen met de fysiotherapeut de behandeling bij.

Maak direct een afspraak

Wilt u een behandeling, bel of whatsapp ons: 0346-580000, 0615252291 of maak direct online een afspraak.